Udlejning af borde og stole til festen

Lige for tiden er der rigtig mange der fejrer deres store børn og deres studenter eksamen, en livs epoke er slut, og de unge skal videre ud i livet – jeg ved ikke om det er derfor at det er blevet så stor en begivenhed, eller om det bare er fordi jeg står midt i ræset med studenter fest og gilde. Ikke desto mindre havde min dreng inviteret flere gæster end vi lige have stole og borde til – så vi måtte finde et sted med udlejning af borde og stole og et festtelt, før vi kunne afholde denne store dag. For mig var det en lettelse at vi kunne afholde det hele ude i haven, og ikke behøvede at have ungerne indenfor i stuen. For mig var det altså en lettelse at der var nogle der gjorde det i udlejning af borde og stole, for så var jeg ikke så bekymret for vores egne møbler og inventar.

Nu er det jo ikke sådan, at vi ikke passer på det lejede materiale, for det ville vi, men der kan altid ske noget uforudset når der er mange fulde og især unge mennesker samlet. Det var faktisk min mand der fik ideen til leje af borde og stole, jeg selv var mere til at reducere antallet af unge mennesker, men vi blev enige om at følge sønnens ønsker i forhold til antallet af venner.
Det er faktisk meget nemt at finde et sted med borde og stole udlejning, og det var også nemt at udvælge det vi gerne ville leje til dagen – der var jo flere forskellige stole og borde, både udformningsmæssigt men også størrelsen på bordene.
Møblerne blev leveret dagen før, og vi havde god tid til at få stillet borde og stole op og pyntet op til festen, og vi havde det hele til dagen efter, hvor der så kom nogle og afhentede det hele igen – vi havde altså ingen problemer med hverken aflevering og afhentning af de stole og borde vi havde lejet, alt klappede til punkt og prikke og alle aftaler blev overholdt. Så ikke sidste gang vi lejer derfra.