Boligkøb med Pantebrev

Jeg kan personligt godt lide at jeg ved at jeg kan betale min gæld tilbage inden jeg køber et større ting som et nyt hus – derfor sætter jeg mig også lidt ind i tingene. Gad vide hvad man gjorde førhen, da der ikke fandtes Google, for det er da her jeg finder de fleste svar på mine spørgsmål – også i min søgen på hvad jeg kunne låne da jeg skulle købe mit nye hus. Jeg fandt en super fed hjemmeside, hvor der stod alt om alle mulige former for muligheder og beregninger, når man har brug for et lån. Der stod alt lige fra hvilke dokumenter man skal have med i banken, til hvor meget man kunne låne op til af købsprisen, og meget mere. Jeg kunne så også selv regne ud, hvor meget jeg kunne låne.

Lån til Boligkøb

Jeg fandt også ud af, at der var forskel på om man gik i Banken eller til Realkredit institutter eller lavede et pantebrev, når jeg søgte på lån boligkøb. Så mulighederne var mange, men et var sikkert, der var nogle regler der skulle overholdes eller rettere opfyldes – der skulle være sammenhæng mellem indtægter og udgifter, og der skulle være et rådighedsbeløb i en vis størrelse før at man kunne låne, og det gjaldt alle steder. Jeg kontaktede pantebrev.dk for at høre hvilke muligheder jeg havde med min økonomi, og de var yderst behjælpelig med at lave en uforpligtende låneansøgning, som mundede ud i at jeg godt kunne låne de penge jeg manglede før kunne købe huset.