Postkasse standere & stativer

Den perfekte kombination – en holder til postkassen med udskåret husnummer eller firmanavn. Når jeg cykler eller løber en tur, ser det ud til at andre har fået samme ide som mig, med at få en holder til sin postkasse med et udskåret husnummer. Det var rent tilfældigt at jeg faldt over denne smarte og elegante løsning til mit hus, da jeg flyttede ind for et stykke tid siden – så jeg bestilte den med det samme hos flexskilte.dk. Nu skal det lige siges, at jeg handlede med Flexskilte i forvejen i forhold til vores firma skilte og markedsføring via skilte. Jeg kan godt lide at tingene ser pæne ud, også når vi taler om ansigtet udadtil på ens bolig eller forretning. Jeg selv syntes at vores postkassestander er super flot.

Postkassestandere – stativer

Der er mange måder at få sin postkasse sat op – jeg fravalgte de normale Postkassestandere, og valgte den sorte med udskæring. Da jeg fik den hjem, var den pakket solidt ind, så den ikke havde taget skade under transporten, og det var nemt at følge vejledningen til at få sat Postkassestanderen op så den også kom til at stå rigtigt. Kvaliteten var i top og meget solid, og jeg er sikker på at jeg har en postkassestander i mange år, eller rettere min tid ud på bopælen – og holder den længere, kan den nye ejer jo også få gavn af den. Jeg var selv med til at designe min postkasse stander, så den er også lidt personlig for mig.