september 3, 2022

Histoorien bag blackjack

By Admin

Blackjack er et af de mest populære casinospil i verden. Det er også et af de ældste, idet det stammer helt tilbage fra 1600-tallet. Spillet menes at have sin oprindelse i Frankrig, men det spredte sig hurtigt til andre lande, herunder Spanien, Italien og England. I USA blev blackjack meget kendt efter udgivelsen af Edward Thorp’s bog Beat the Dealer i 1962.

Blackjack er et spil, der både kræver dygtighed og held. Formålet med spillet er at komme så tæt på 21 som muligt uden at gå over, eller “busting” Den spiller, der har den hånd, der er tættest på 21 uden at gå over, vinder puljen.

Blackjack kan spilles med et eller flere kortspil. Antallet af de anvendte kortspil påvirker oddsene i spillet, så det er vigtigt at vide, hvor mange kortspil der anvendes, før du begynder at spille.

I blackjack får hver spiller to åbne kort med billedsiden opad. Dealeren får også to kort, men det ene er med billedsiden nedad. Det nedadvendte kort kaldes det “hullede” kort.

Spillerne kan vælge at slå, hvilket betyder at tage et nyt kort, eller at stå, hvilket betyder at beholde den hånd, de har. Når alle spillere enten er gået busted eller har valgt at stå, afslører dealeren sit hole card. Hvis dealeren har en hånd på 21 eller mindre, skal han slå. Hvis dealeren går bust, alle spillere, der ikke allerede er gået busted, vinder. Hvis dealeren ikke går bust, vinder den spiller, der har den hånd, der er tættest på 21 uden at gå over.

Blackjack er et sjovt og spændende spil, som kan nydes af spillere på alle niveauer. Hvis du er på udkig efter en udfordring, kan du prøve at spille blackjack med flere sæt spil. Blackjack kan prøves her: spillemaskiner.