Foråret på vej med Crocca Brugskunst

Solen skinner og det er ved at være forår – det kribler og krabler i mine hænder for at komme i gang med at få min have gjort klar som jeg plejer at gøre hvert forår. Jeg har min ynglings hjemmeside Crocca.dk hvor jeg altid går ind og ser om der er noget jeg bestemt ikke kan undvære i min have – ja det er i hvert fald det min mand siger, og nej min have er ikke fyldt med have nisser. Til gengæld kan jeg godt lide at have noget helt unikt og anderledes, og hvor jeg selv kan sætte mit præg på min indretning – om det er ude eller inde. I år er det mine krukker der står til udskiftning, nogle af dem er gået i stykker, og så får jeg lidt nyt liv i haven. Jeg er helt vild med deres Københavner potte skjulere – som jeg kan få i forskellige farver.

Urtepotte skjuler fra Crocca.dk

Det er ikke kun deres indendørs brugskunst jeg går efter – men også til haven. Det at jeg har forelsket mig i Crocca Brugskunst er nok fordi det er helt anderledes ting, end dem man ser alle andre har. Mine gæster siger også altid, hvor er det flotte ting du har fundet til din haveindretning – og det kan jeg jo kun takke crocca.dk for. Jeg køber også altid nogle af deres langtidsholdbare blomster, da det lyser så dejligt op og giver et friskt look i min stue. Jeg bruger også crocca.dk hvis jeg står og mangler en veninde gave.