Microsoft Dynamics Partner

Det at have et økonomisystem der bare fungerer og samler alle vigtige data så de også kan give grundlag for at man kan træffe de rigtige beslutninger ud fra et økonomisk syn af. Det er i hvert fald noget vi har erfaret gennem årene – og siden vi har haft ProFacto som samarbejdspartner som er en certificeret virksomhed indenfor Microsoft Dynamics Partner – og det har vi virkelig kunnet mærke på vores økonomiske output – vi har flere penge til overs end tidligere. Jeg tænker jo at vi ved at få profacto.dk ind over, har gjort, at vi har fået analyseret hele vores økonomiske system, gode som mindre gode tiltag, og derved fået optimeret det hele. Efter denne proces med at få analyseret vores virksomhed, og fået Microsoft partner til at lave mange af vores manuelle arbejdsgange til at blive automatiske, sparede os jo også for en del mandetimer på det manuelle arbejde.
Microsoft partner har også haft kigget på mange af vores andre forretningsgange, og vi har nu fået samlet alt hvad der hedder administrative arbejdsgange inklusive produktionsstyring og logistikstyring.

For os har det betydet en stor omlægning af rigtig mange ting, og her har det været rart at have en Certificeret Microsoft Partner med hele vejen. Det var som at få en helt ny virksomhed, og jeg / vi var aldrig selv kommet så langt uden at have nogle professionelle til at tage sig af denne udvikling af vores virksomhed. Vi havde også hele tiden for øje, at der ikke måtte afskediges nogen medarbejdere, det der var vigtigt for os, var at få en mere strømlignet arbejdsgang – og et ordentligt grundlag for at træffe vores rigtige beslutninger når der var ting der skulle ændres på. Dette værktøj har vi nu fået implementeret over alt, og hvor har det hjulpet og lettet os for mange af vores gamle og til tider træge arbejdsgange.