Din foretrukne samarbejdspartner til store og komplekse byggerier

Med flere års erfaring indenfor byggebranchen, har Østjysk Tømrer været din foretrukne samarbejdspartner siden 2014, når det kommer til hoved- og tømrerentrepriser i store komplekse byggerier. Med en passion for at levere kvalitetsarbejde har vi opbygget et godt omdømme i branchen og er i dag beliggende i Horsens og beskæftiger mere end 45 tømrere og projektledere, der er klar til at hjælpe med styringen og udførelsen af alle dine byggeprojekter. klik her for at lære mere om vores virksomhed og hvad vi kan tilbyde dig.

Østjysk Tømrer blev stiftet i 2014 af Simon Holch, men er i dag ligeligt ejet af Simon Holch og Svend Torntoft, der tiltrådte som administrerende direktør i 2019. Vi har opbygget vores virksomhed med et fokus på at levere kvalitetsarbejde og på at være din pålidelige samarbejdspartner, når du skal have løst en opgave. Vi beskæftiger mere end 45 tømrere og projektledere og arbejder hårdt for at sikre, at alle vores medarbejdere har de nødvendige kompetencer og erfaring, der skal til for at udføre hoved- og tømrerentrepriser i store og komplekse byggerier.

Vi har vores placering i industrikvarteret ved Horsens Vest – lige ved afkørsel C til motorvejen E45 – hvor vi hurtigt og effektivt kan dække hele Østjylland. Derudover er vi også villige til at følge med vores kunder, hvis de har projekter andre steder i Danmark. Vi tror på, at vores kunder bør kunne regne med os, når det kommer til at levere kvalitetsarbejde og yde en god service.

Hos Østjysk Tømrer lægger vi stor vægt på at arbejde tæt sammen med vores kunder. Vi mener, at den bedste måde at levere et tilfredsstillende resultat på, er ved at lytte til vores kunders ønsker og behov. Derfor vil vi altid prioritere at have en tæt kommunikation gennem hele byggeprocessen, så vi kan sikre, at vores kunder er 100% tilfredse med resultatet.

Vi kan tilbyde vores kunder en bred vifte af tømrerentrepriser, herunder alt fra tagarbejde til renovering af facader og opførelse af nye bygninger. Vi er specialiserede i at udføre hoved- og tømrerentrepriser i store komplekse byggerier og har stor erfaring med at arbejde for både private, erhverv, boligforeninger og offentlige institutioner.