Børneklip kan være noget af det sværeste i verden

Vi skal alle sammen klippes, men der er bare markant forskel på en Herrefrisør, en damefrisør og så dem, der tager sig af at klippe børnene.
Det er ikke så tit, at man finder en frisør, som der har specialiseret sig i børn, men de skal dog nok findes, men ellers er det mest herre- og damefrisører, som der findes, hvor der er fokus på det ene køn, og så tager de børn ind – tit i alle aldre.
For børnene skal jo også klippes, og selvom alle børn kan blive langhårede, så kan der være en grund til, at de skal klippes, fordi de skal til en pæn anledning, hvor man ikke kan være langhåret, at man skal på kostskole med reglementer, eller man har fået lus i håret, som man skal have fjernet, og det er lettere med kort hår.

Hatten af for dem, der udfører børneklip

Men som det er bekendt med børn, så er det svært at få dem til at sidde stille og koncentrere sig, og her skal de endda ikke fokusere på noget, hvilket gør det endnu mere besværligt!
Derfor er der også mange, som der vælger at sætte tegnefilm på for børnene, så de da kan være lidt underholdt, mens de bliver klipper, for der skal ikke mange ryk i stolen til, før man får en grim frisure, og hvis man er virkelig uheldig, så kan det jo også gå ud over ens hoved på andre måder.
Derfor skal der en del til for, at en frisør kan holde ud at klippe børn, men det skal jo gøres, og der er penge i det, men derfor må vi som forældre også have tålmodighed med dem, som der laver det arbejde, for det kræver sit, når man skal have den rette frisure til børnene, og det kan komme til at tage længere tid end med en voksen.
Derfor kan der også gå lidt tid, inden ens eget barn kan komme til, fordi barnet før en optog mere tid, end hvad der var beregnet, men man skal nok komme igennem det.
Børnene skal også have det flotte hår, som der passer til sæsonen.